Create – share – listen konferansen på Lillehammer

Simon Strømberg og Rami Al-Khamsi var et spennede bekjentskap for oss i Fortell Meg! De var blant hovedforeleserne på konferansen og de driver forteller-prosjekter blant ungdom i Stockholm som vi gjerne vil kikke mer på. 

http://www.ur.se/rfb/ Målet med Rum för Berättande er å utforske Digital fortelling som metode, utvikle og forbedre evnen til å uttrykke og dele sine egne historier med andre. Vi ønsker også å gjøre den personlige fortellingen nyttige i ulike pedagogiske sammenhenger.

De samarbeider med bibliotek i Stockholm og kombinerer leksehjelp på biblioteket med digitale fortellinger om «Hvem er jeg» ? Det jobbes pedagogisk, digitalt og med identitet og bevisstgjøring. Simon må bli vår mann fordi han er utdannet lærer og journalist. Han har altså et pedagogisk blikk på det digitale, og det er interssant for «Fortell meg!»

Rami er prosjektleder for Megafonen, en ungdomsdrevet organisasjon i en forstad til Stockholm. Rami og Simon samarbeider om mye i disse prosjektene. Derfor vil vi til Stockholm!

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Create-share-listen. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s